martes, 10 de febrero de 2015

LA FELICITAT

Aquest es el treball sobre la felicitat, fet per Javier Gutiérrez, Marcos Moreno, Pablo Guillem, Malena Caballero i Roser Moreno. En aquest wix parlarem de diversos models de felicitat.
Link directe del blog: http://treballsflorida99.wix.com/la-felicitat

4 comentarios:

  1. Així no es presenta el treball. Copiar el codi que està al grup de facebook i poseu el link . Feu una entrada de presentació del treball i del grup.

    Endevinar és impossible.

    ResponderEliminar
  2. El treball no s'ajusta en la segona part al que s'ha demanat. Una teoria de la felicitat ben desenvolupada per a cada persona del grup.

    ResponderEliminar
  3. Tasca 2 copiat https://www.facebook.com/.../posts/249990481769255
    Todos estamos de acuerdo en que queremos ser felices, pero en cuanto ... Para los católicos, la felicidad se expresa en la vivencia de las bienaventuranzas y las ... del alma humana eterna que debe ser descubierto (iluminación) y que lleva a ... La felicidad no se alcanza por obras sino que las obras son consecuencia y ...

    ResponderEliminar
  4. La tasca 1 consistia en fer una explicació. No està fet com s'ha indicat. No hi ha introducció ni conclusió
    La tasca 2 té parts copiades en la religió i en la filosofia que fins i tot les lletres estan pegades.
    A la tasca 3 no s'usa cap de les teories estudiades i en bona part no s'argumenta. No hi ha una introducció ni una conclusió de l'exercici on es valore la societat contemporània i es proposen alternatives fundades de felicitat.

    ResponderEliminar